Палета За Шминка Зеродеко Палета За Шминка Палета Бела Послужавник Ротационен Држач За Шишиња Со Зачини Послужавник За Складирање Во Домаќинството Палета За Шмин?
  • Неодамнешно

Палета За Шминка Зеродеко Палета За Шминка Палета Бела Послужавник Ротационен Држач За Шишиња Со Зачини Послужавник За Складирање Во Домаќинството

DEN 388.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Усвоен од премиум материјал, што ја прави оваа лента за складирање безбедна и издржлива за долгорочна употреба Производот е лесен за подигање на зачини, практични и креативни за употреба во кујната. Вешто користејќи ја полицата за складирање, оваа фиока за складирање ќе ви помогне да ги држите сите уредно. Разумна структура на дизајнот, едноставна и практична, добар избор за складирање на вашата кујна. Ротирачката мултифункционална решетка за складирање зачини ви дава поедноставен и полесен пристап. Описова е послужавник за складирање зачини во кујната. Може да складира различни видови тегли за зачини. Кога треба да користите одреден вид зачини, само ротирајте ја фиоката и можете брзо да ја најдете саканата. многу погодно! Направете готвење задоволство!Карактеристики-Материјал : .- Усвоен од премиум материјал, што ја прави оваа лента за складирање безбедна и издржлива за долгорочна употреба.