Рикио 40 Брои Хартија За Завиткување Свежо Цвеќе, Обвива Водоотпорни Листови За Хартија За Завиткување Свежо Цвеќе Букет Подарок за Пакување Корејски Цвеќарници, З?
  • Неодамнешно

Рикио 40 Брои Хартија За Завиткување Свежо Цвеќе, Обвива Водоотпорни Листови За Хартија За Завиткување Свежо Цвеќе Букет Подарок

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Различни бои за вашиот избор : Црна,чиста бела,небесно сина, светло гуска жолта, светло розова ,каки, лаванда виолетова, бела и многу повеќе Водоотпорен : Не грижете се за водата кога го завиткувате цветот, овој материјал е направен од водоотпорен материјал за украсување на вашиот букет. ДОСТАПНИ СЕ ПОВЕЌЕ БОИ : ние нудиме многу бои за да изберете, можете да ја земете најсоодветната боја за вашите различни цвеќиња.Вкупно има 40 Листови за една боја. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : Задоволете ги вашите различни потреби,вкупно 40 парчиња.Секој лист е 22 3/4 х 22 3/4 Инчи, листот е совршен за букет, нема потреба да губите време на сечење кога ќе го спакувате. Поради својот уникатен материјал, не е лесно да се искине, и тоа е едноставно и може да го направи вашиот букет повеќе зголемување на резолуцијата.Мулти Бои, Се Користи за цвеќарници,домашна декорација, обвивка за Подароци итн.