Тешки лепливи куки на Хаитсу, куки за wallидови од 20 пакети, 10 килограми, повеќекратни мултифункционални куки за комунални услуги за бања и канцеларија, кујна, трансп?
  • Неодамнешно

Тешки лепливи куки на Хаитсу, куки за wallидови од 20 пакети, 10 килограми, повеќекратни мултифункционални куки за комунални услуги за бања и канцеларија,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршена wallидна кука - Стилски транспарентен, лесен дизајн го прави скоро невидлив, делот од кука од не'рѓосувачки челик може да ротира 180 °, совршено погоден за убава декорација на домови Поставете повеќе простор, удобен за складирање на кујна. Големина-Овие куки поставени со wallидови со силна лепливост, кука со тешки wallидови се лесни за употреба и држат тешки производи, кои можат да носат скоро 22 lb / 10kg оптоварување. Употреба на повеќекратни куки за повеќе функции -лесно да се залепи и нема да ги оштети вашите wallsидови. Без дупчење, без завртки, без дупки, без лепак. Овие чисти пластични куки можат да се користат повторно по чистењето и сушењето. Водоотпорен и масло доказ, може да се измие во вода за да закрепне стапност. Лесно за инсталирање и употреба-тоа е широко користено во бања, отворено, кујна, украси, вклучувајќи куки за тавани, куки за палто, куки за клучеви, кука за растенија, кука за пешкир за бања, куки за слики.