Nuobesty Holding Storage Rotatable Remote Organiting Office, Office Cdesktop School Pot Бели картички пластични организатори маркери, ротирачки мултифункционално име на работна површина, биро за пенкал?
  • Неодамнешно

Nuobesty Holding Storage Rotatable Remote Organiting Office, Office Cdesktop School Pot Бели картички пластични организатори маркери, ротирачки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Стенд за пенкало- Оваа ставка е корисен асистент за вас. Може ли да чувате канцелариски материјал, четка за шминка, мали предмети, итн. Одлично за нов степен, роденден, ден на мајки или подарок за Денот на вinesубените, навистина ги сакаше сите. ОБЕДИНЕТИ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПЕНСКИТЕ ПЕН-Прикачиме големо значење на секој нарачки на клиентите, така што строго ги контролираме сите детали. Било какви прашања, ве молиме, известете ни и да ни испратите порака. Willе се потрудиме да ги решиме проблемите на време. Држачи за складирање на пенкало-? Премиум материјал : Големина : 14x13cm/ 5.5x4,5 инчи, оваа кутија за складирање на моливи е изработена од PP материјал, што нема да предизвика штета. Тоа е доволно цврсто за да трае долго време. Кади за далечински управувач-( : Ова е многу удобна и практична мала алатка што може да се примени на вашиот секојдневен живот добро. Стенд за пенкало-оваа ставка е корисен асистент за вас. Може ли да чува канцелариски материјал, четка за шминка, мала Предмети, итн. -Се приложиме големо значење на секоја нарачка на клиентите, така што строго ги контролираме сите детали. Сите прашања ве молиме, известете ни и да ни испратите порака. Willе се обидеме да се потрудиме да ги решиме проблемите навреме. Сопственици на складирање на пенкало-? Премиум материјал : Големина : 14x13cm/ 5.5x4,5 инчи, оваа кутија за складирање на моливи е изработена од PP материјал, што нема да предизвика никаква штета.