Luckxuan Пловечки wallид за складирање на полици за складирање на решетки за складирање со еден слој акрилик Едноставен решетка за складирање кујнски сад за пластична п?
  • Неодамнешно

Luckxuan Пловечки wallид за складирање на полици за складирање на решетки за складирање со еден слој акрилик Едноставен решетка за складирање

DEN 1385.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Распоредот на wallидот може да ја направи целата просторија полна со шарм.акрилен материјал, убав и практичен, го подобрува вкусот на мебел за домови. Силно лежиште на оптоварување, удобно поставување без грижа. Материјалите со висок квалитет не се толку кревки како стаклото и се поотпорни на паѓање и трајни. Чувајте мали помагачи дома за да го направат вашиот дом поголем и поголем. Распоредот на wallидот може да ја направи целата просторија полна со шарм.акрилен материјал, убав и практичен, го подобрува вкусот на мебел за домови. Силно лежиште на оптоварување, удобно поставување без грижа. Материјалите со висок квалитет не се толку кревки како стаклото и се поотпорни на паѓање и трајни. Чувајте мали помагачи дома за да го направат вашиот дом поголем и поголем. Нашата wallидна полица за играчи на ДВД/Blu-ray, сателитски/кабелски кутии, конзоли за игри, hi-fi и звучни звучни звуци. Користете ги за прикажување и чување на вашите омилени артикли. Име на продукции : SHELFMAIндатори : Acrylic Dimensions : Ве молиме, повикајте се на цртежот за димензија за детали. Тежина : 600g/750g/1000g/1500gpackage Список : Единечен пакет (1 парче) Белешки : Ве молиме, потврдете ја големината и боја пред да се набави.