Ходрант Голем Прибор За Скара Кади Со Држач За Хартиена Крпа, Склопувачки Организатор На Торби За Пикник За Резерви ЗА СКАРА, Опрема За Кампување Со Додатоци За Зад?
  • Неодамнешно

Ходрант Голем Прибор За Скара Кади Со Држач За Хартиена Крпа, Склопувачки Организатор На Торби За Пикник За Резерви ЗА СКАРА,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Внатрешен Алуминиум Обложен ] : главниот оддел без капак е алуминиумски обложен за лесно бришење и чистење Неотстранливите разделувачи и џебот од 2 мрежи ја одделуваат внатрешноста за да организираат пикник храна, пијалоци, садови, зачини и алатки на уреден начин. [ Цврста Шуплива Плоча ] : со преклоплива цврста шуплива плоча на дното. Исто така, постојат шупливи плочи од двете страни за да се зголеми носивоста на торбата за алатки за скара. Држачот за хартиена крпа е практичен при готвење или кампување на отворено. [Надворешен Простор За Складирање] : Предни џебови за шишиња за зачини, странична мрежа за чинии за вечера и детергенти, задни џебови и петелки за алатки за скара. Овие додаваат многу дополнителен простор на оваа скара за кампување кади за да ги спакувате сите прибор што ви се потребни за пикник. [ 3 Начини На Носење] : торбата за складирање на основните работи за скара може да се транспортира со прилагодлив ремен за рамо, 2 обложени долги рачки или 2 странични кратки рачки. Кога не сте во употреба, можете да го преклопите за складирање и за следната употреба, без да заземате многу простор. [Прилики за разноврсна Употреба ] : големината на торбата за снабдување со скара : 15,8 x 10,5 x 11 инчи, богата со функции и силна во практичност. Погоден е за кујна, р. и на отворено, исто така неопходен додаток за скара, пикник, забава на задната врата, скара за двор, кампување, вечера на пријатели, семеен собир. Големина : 15,8 х 10,5 х 11 инчи. Внатрешни Алуминиум Обложени.