Valiclud 4PCS парфем шише Поставете течни контејнери Мини шишиња за патувања Патувајте течен контејнер протекноф шишиња за патувања, кожено кожено капаче шише со шише з?
  • Неодамнешно

Valiclud 4PCS парфем шише Поставете течни контејнери Мини шишиња за патувања Патувајте течен контејнер протекноф шишиња за патувања, кожено

DEN 162.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Контејнери за шминка : Лесно за носење и може да биде во секое време, што ќе ви донесе поудобно и удобно искуство Мини лосион : Шишиња за патувања со држач за клучеви лесен и преносен, поудобен за употреба и носење, погодни за употреба на отворено. Шише : Можете да чувате козметика, парфем ,,,, гел за миење раце,. Течност : Шишиња за патувања со држач за прицврстување на тастатурата изработена од PU кожа, пластичен материјал, безбеден и за употреба. Заврши за заклучување на тастатурата : Шише со држач за клучеви и капаче за шише, користејќи ја кожа ПУ, пластични материјали, издржливи и безбедни. Контејнери за шминка : Лесно за носење и може да биде во секое време, што ќе ви донесе поудобно и удобно искуство. Мини лосион : Шишиња за патувања со држач за клучеви лесен и преносен, поудобен за употреба и носење, погодни за употреба на отворено. Шише : Можете да чувате козметика, парфем ,,,, гел за миење раце,. Течност : Шишиња за патувања со држач за прицврстување на тастатурата изработена од PU кожа, пластичен материјал, безбеден и за употреба. Заврши за заклучување на тастатурата : Шише со држач за клучеви и капаче за шише, користејќи ја кожа ПУ, пластични материјали, издржливи и безбедни. Пакетот вклучува 4 X Карактеристики на држачите за приврзок за приврзок - Боја : Како што е прикажано контејнерот на држачот на тастатурата. - Материјал : PU кожа, заштитник за шише за патувања со лосион. - Големина : 11.79inch шише со шише со прикривање на кожа. - Шише со држач за клучеви и капаче за шише, користејќи ја кожа ПУ, пластични материјали, трајни и безбедни шишиња за патување.