Кореле 6-Парче 18оз Тркалезни Чинии, Стакло Со Трослоен Витрел, Совршено За Супа, Житарки И Закуски, Лесни, Отпорни На Чипови И Гребнатини, Безбедни За Микробранови И ?
  • Неодамнешно

Кореле 6-Парче 18оз Тркалезни Чинии, Стакло Со Трослоен Витрел, Совршено За Супа, Житарки И Закуски, Лесни, Отпорни На Чипови И Гребнатини,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

6 ЧИНИИ ЗА СУПА/ЖИТНИ култури : овој сет вклучува (6) чинии од 18оз се совршени за житарки, супа, ореви, салата, овошје, ориз и многу повеќе! ВИТРЕЛ СИЛНА : Со трослојни стаклени плочи и чинии што ги прави отпорни на чипови, пукнатини и гребнатини. Овој издржлив комплет за прибор за јадење е лесен, лесен за ракување и овозможува компактно редење, максимизирајќи го просторот на вашиот кабинет. ЛЕСЕН за ЧИСТЕЊЕ : овој комплет за прибор за јадење е дизајниран да обезбеди најдобро искуство за јадење додека е ултра-хигиенски, непорозен и лесен за чистење. Чиниите и чиниите се безбедни за миење садови, безбедни за замрзнување и безбедни за микробранови. КЛАСИЧЕН СТИЛ : Водена сина, органски линии и убави цветови се вклопуваат во прибор за јадење што вдишува безвременски приморски стил во оброците и собирите. Инспирирајте се од солениот воздух и ветровитата летна енергија во комбинација со класичен наутички дизајн кој се чувствува без напор посебно. БЕЗВРЕМЕНСКА УБАВИНА : Изработени со гордост Во Корнинг, Њујорк, Садовите За Вечера Кореле се главен дел од модерното јадење за секојдневни прилики, исполнувајќи ги срцата и масите од 1970 година. 6 ЧИНИИ ЗА СУПА/ЖИТНИ култури : овој сет вклучува (6) чинии од 18оз се совршени за житарки, супа, ореви, салата, овошје, ориз и многу повеќе!. ВИТРЕЛ СИЛНА : Со трослојни стаклени плочи и чинии што ги прави отпорни на чипови, пукнатини и гребнатини. Овој издржлив комплет за прибор за јадење е лесен, лесен за ракување и овозможува компактно редење, максимизирајќи го просторот на вашиот кабинет. ЛЕСЕН за ЧИСТЕЊЕ : овој комплет за прибор за јадење е дизајниран да обезбеди најдобро искуство за јадење додека е ултра-хигиенски, непорозен и лесен за чистење.