Нов Ipad 7-Та Генерација/Ipad 10.2 Случај, Мека Гумена Задна Обвивка, Заштитна Кожна Футрола, Прилагодлив Држач За Автоматско Будење/Спиење Паметен Случај за iPad 10.2 инчи-Бо?
  • Неодамнешно

Нов Ipad 7-Та Генерација/Ipad 10.2 Случај, Мека Гумена Задна Обвивка, Заштитна Кожна Футрола, Прилагодлив Држач За Автоматско

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Компатибилност q Дизајниран исклучиво За apple i Pad 7-Та Генерација 10,2 инчен 2019 таблет(Модел : A2197, A2198, A2200) Забелешка : не се вклопуваат други Таблета. Ве молиме проверете го задниот дел од вашиот i Pad. ●Отпорност на удар и Гребење● Премиум надворешноста И внатрешноста на Синтетичката кожа нудат одлична заштита од гребнатини,Меката површина нуди добро искуство.Внатрешноста што апсорбира удари обезбедува заштита за сите агли и страни на вашиот таблет од испакнатини и гребнатини. ●Класичен и Професионален Дизајн€ Совршено одговара на вашиот i Pad, лесен пристап до сите функции,дигалки,камера и други порти без отстранување на случајот. ●Повеќе Агли На Гледање ● висока стабилност на држачот, дизајнот На Повеќе Агли ги задоволува вашите потреби за гледање и пишување.Ослободете ги рацете и донесете ви ги најудобните искуства. Магнетниот паметен капак поддржува функција за автоматско спиење/будење со брз одговор. ●Пренослив● нашата кутија за i Pad користи тенок и лесен дизајн нема да додаде многу рефус на вашиот i Pad. Особено, користи мека силиконска гума како заден капак за i Pad, издржлив и удобен за носење насекаде. Исто така лесен за инсталирање и отстранување. Погоден за бизнис, патување, кампување, други на отворено. €Компатибилност q Дизајниран исклучиво За apple i Pad 7-Та Генерација 10,2 инчен 2019 таблет(Модел : A2197, A2198, A2200). Забелешка : не се вклопуваат други Таблета. Ве молиме проверете го задниот дел од вашиот i Pad. ●Отпорност на удар и Гребење● Премиум надворешноста И внатрешноста на Синтетичката кожа нудат одлична заштита од гребнатини,Меката површина нуди добро искуство.Внатрешноста што апсорбира удари обезбедува заштита за сите агли и страни на вашиот таблет од испакнатини и гребнатини. ●Класичен и Професионален Дизајн€ Совршено одговара на вашиот i Pad, лесен пристап до сите функции,дигалки,камера и други порти без отстранување на случајот. ●Повеќе Агли На Гледање ● висока стабилност на држачот, дизајнот На Повеќе Агли ги задоволува вашите потреби за гледање и пишување.Ослободете ги рацете и донесете ви ги најудобните искуства.