Ханабас Тркалезни Тави За Торта Држач За Торта Држач За Бела Торта Држач За Држач За Бела Торта Држач За Чување Бела Торта Држач За Керамички Сад За Торта Фиока За Д?
  • Неодамнешно

Ханабас Тркалезни Тави За Торта Држач За Торта Држач За Бела Торта Држач За Држач За Бела Торта Држач За Чување Бела Торта Држач За

DEN 407.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Избраниот керамички материјал, кој не е лесно да се деформира или Нашите производи ја поседуваат способноста за абење и отпорност, издржлива за употреба. Може да се користи како дисплеј за торта, држач за кекси, штанд за десерти, бонбони, колачиња или сервирајте за овошје. Совршен за свадби, забави, роденденски забави или какви било други настани. Прифатлива и разумна цена секогаш ни служи. Ќе ви помогне да заштедите пари. Опис дали барате професионален, практичен и разумен плех за торта? Нашите производи ќе бидат ваш добар избор. Изработен од извонредни материјали за изработка, има одлична издржливост и практичност. Штандот го прави совршен за мали колачи и кафе. Карактеристики-Боја : Бел Материјал : Керамичка Големина : Околу 20,00Х20, 00Х10, 00см/7, 86Х7, 86Х3, 93ин - керамички материјал, што не е лесно да се деформира или.- Нашите производи ја поседуваат способноста за абење и отпорност, издржлива за употреба.