Акрилична организатор за складирање на акрилик дисплеј, изложба на кутија за заштита од вода, про transparentирна коцка, кутија за заштита на водоотпорни организатори з?
  • Неодамнешно

Акрилична организатор за складирање на акрилик дисплеј, изложба на кутија за заштита од вода, про transparentирна коцка, кутија за заштита

DEN 601.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Multmulti-намена : Погоден за домови, трговски центри, изложби, музеи и други прилики Се користи за складирање на канцелариски материјали, четки за шминка и други предмети; Може да се користи и за прикажување играчки, модели, итн. Transparance transparence : ви даваат јасно видно поле од 360 ° и нема визуелни ограничувања од која било страна. Заштита на вашата колекција од прашина, намалете ја изложеноста на сончева светлина и ултравиолетови зраци и забавете го процесот на стареење на пластика. ✨ 10мм база : густа основа, силна и издржлива, лесна за чистење. Тој е многу избалансиран и здрав, не е лесно срушен. Заштита и покажете го вашиот омилен модел. ✨ Стабилно : Можете да ја редите за да ја украсите куќата без да се грижите за тоа да се пробие. Дома и хотелски канцеларии можат да се чуваат слободно, а локацијата и сцената можат произволно да се совпаѓаат, а разумната употреба на просторот не е ограничена со просторот. ✅note : Пред да купите, проверете дали големината на ова поле одговара на вашите предмети. Ако не сте сигурни, слободно испратете ни ги резултатите од мерењето и добијте предлози. Искрено, организатор, кутија за countertop за заштита од складирање. Овој изложба е готов производ и не бара склопување.