Шише со спреј за магла, 3 парчиња 30 мл празно шише со шише со шише со стакло за полнење празно шише со парфем козметички парфеми атомизатор диспензерот лесен носат п?
  • Неодамнешно

Шише со спреј за магла, 3 парчиња 30 мл празно шише со шише со шише со стакло за полнење празно шише со парфем козметички парфеми атомизатор

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повеќекратни намени : Ова мало празно шише за парфеми е уникатно и стилски Тој е лесен и привлечен со искривен изглед. Го покажува вашиот висок вкус, во исто време, исто така, добар подарок за дајте им на пријателите или семејството. Материјал со висок квалитет : Безбедни и здрави материјали, не може да се користи повторно иритирачки без да му наштети на здравјето. Нашите шишиња со ролери за полнење се изработени од високо квалитетно стакло отпорен на корозија, издржливо и не е лесно да се пробијат. Корисни алатки : убав изглед, погоден за складирање на парфеми, суштински течни, течни материи и други производи. Не само што можете да одвоите парфем, туку и решение за нега на кожата, дезинфекција, санитатор за раце, машки подножје и други течности. Компактен и преносен : мала големина, лесна за носење и не зазема простор и погоден за патувања или деловни патувања. Погодно за носење и складирање со кој било омилен парфем, во секое време, каде било дури и во авион, се достапни. Нема потреба да го земате целото шише со вас. Дизајн на доказ за протекување : Може ли да испрскате убава магла за да ги исполнат вашите барања без да потрошите капка течност. Различни шишиња со атомизер во боја на парфеми се различни - толку лесно се пополнуваат со различни мириси на парфеми и не се мешаат. Повеќекратни намени : Ова мало празно шише за парфеми е уникатно и стилски. Тој е лесен и привлечен со искривен изглед. Го покажува вашиот висок вкус, во исто време, исто така, добар подарок за дајте им на пријателите или семејството. Материјал со висок квалитет : Безбедни и здрави материјали, не може да се користи повторно иритирачки без да му наштети на здравјето. Нашите шишиња со ролери за полнење се изработени од високо квалитетно стакло отпорен на корозија, издржливо и не е лесно да се пробијат. Корисни алатки : убав изглед, погоден за складирање на парфеми, суштински течни, течни материи и други производи. Не само што можете да одвоите парфем, туку и решение за нега на кожата, дезинфекција, санитатор за раце, машки подножје и други течности. Компактен и преносен : мала големина, лесна за носење и не зазема простор и погоден за патувања или деловни патувања.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Perfume Bottle
Material:
Glass
Purpose:
Liquid Dispensing
Capacity:
30ml
Quantity:
3
Color:
Red, Green, Purple
Package List:
3 x Perfume Bottles :