Магидеална традиција почит сад за богослужба, украсен занаетчиски сад за вода, занаетчиски занаетчиски занаетчиски материјали за керамичка понуда за таблети за х?
  • Неодамнешно

Магидеална традиција почит сад за богослужба, украсен занаетчиски сад за вода, занаетчиски занаетчиски занаетчиски материјали за керамичка

DEN 187.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Садот е изработен од висококвалитетна керамичка, мазна површина, фино изработка и издржлива Карактеристики : Понуда за садови има убави обрасци, живописни линии и светли бои. Дизајн : Овој сад за понуда е традиционален и ретро стил, отпорен на абење, има цврста основа и не е лесно да се гребе работната површина. Апликација : Овој керамички сад е погоден за храмови и будистичките сали, а исто така може да се користи како домашна декорација. Одличен подарок : Тоа е одличен подарок за семејство, пријатели, loversубовници, итн. Материјал : чинијата е изработена од висококвалитетна керамичка, мазна површина, фино изработка и издржлива. Карактеристики : Понуда за садови има убави обрасци, живописни линии и светли бои. Дизајн : Овој сад за понуда е традиционален и ретро стил, отпорен на абење, има цврста основа и не е лесно да се гребе работната површина. Апликација : Овој керамички сад е погоден за храмови и будистичките сали, а исто така може да се користи како домашна декорација. Great Gift : It is an excellent gift for family, friends, lovers, etc.