ИПЕТБООМ ДЕЦЕР ДЕКЕРТ ВОВЕН КОРШИ ​​1 ПЦ КОША ЗА СЛАБОДА, РАТТАН РЕЛАТНА РАТТАН БАСТА МАЛИ КОРШИ ​​ПРИГОВОРНИ КОШИТЕ ПЛАТНИ КОША МАЛЕН КОША ЗА СПОДЕЛУВАЕ, 17x12cM пл?
  • Неодамнешно

ИПЕТБООМ ДЕЦЕР ДЕКЕРТ ВОВЕН КОРШИ ​​1 ПЦ КОША ЗА СЛАБОДА, РАТТАН РЕЛАТНА РАТТАН БАСТА МАЛИ КОРШИ ​​ПРИГОВОРНИ КОШИТЕ ПЛАТНИ КОША МАЛЕН КОША ЗА

DEN 149.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум квалитет - корпа за складирање е изработена од премија и природен материјал за алги, што е безбедно и исто така цврсто за долго време Совршена организација - Совршена организација за третмани со мачки, производи за нега на кожата, книга, облека и слично, што е идеално за организирање и заштеда на простор. Декоративен дизајн - ткаени корпи не само што ги организираат предметите и го прават вашиот простор уреден, туку и го украсуваат домот за да завршите топло и рустикално чувство. Големина на производот - РАТТАНСКИОТ БЕЗБЕДНИЦИ МЕРУВА Околу 20.00cm, што одговара во вашата училница или дневна соба што можете да ги ставите на бирото за сандери или закуски. Широки апликации - мали корпи се погодни за прикажување леб, мафини, овошје, закуски или држење зеленчук и играчки, кои можат да се применат дома, канцеларии, ресторани, продавници за овошје и сл. Премиум квалитет - корпа за складирање е изработена од премија и природен материјал за алги, што е безбедно и исто така цврсто за долго време. Совршена организација - Совршена организација за третмани со мачки, производи за нега на кожата, книга, облека и слично, што е идеално за организирање и заштеда на простор. Декоративен дизајн - ткаени корпи не само што ги организираат предметите и го прават вашиот простор уреден, туку и го украсуваат домот за да завршите топло и рустикално чувство. Големина на производот - РАТТАНСКИОТ БЕЗБЕДНИЦИ МЕРУВА Околу 20.00cm, што одговара во вашата училница или дневна соба што можете да ги ставите на бирото за сандери или закуски. Широки апликации - мали корпи се погодни за прикажување леб, мафини, овошје, закуски или држење зеленчук и играчки, кои можат да се применат дома, канцеларии, ресторани, продавници за овошје и сл.