Секач За Кабли за велосипеди, Тежок Секач За Кабли Од Нерѓосувачки Челик, Жичано Јаже За Оградата На Скалите На Палубата Силно Дебело Заптивање Метално Оградување ?
  • Неодамнешно

Секач За Кабли за велосипеди, Тежок Секач За Кабли Од Нерѓосувачки Челик, Жичано Јаже За Оградата На Скалите На Палубата Силно Дебело Заптивање

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ние сме посветени на производство на најсовршени и достапни домашни производи за сите наши клиенти Имаме 15 години искуство во производството и сме специјализирани за кујнски и производи за домаќинството. Како што се валани прибор за јадење, салфетки, полици за кујна и бања, материјали за готвење и други производи за домаќинството. Одличен Дизајн : Нашиот секач за кабли е дизајниран за сечење челична жица, може да исече до 5/32" тврд челичен кабел, кабел за авиони, бакарен кабел, алуминиумски кабел итн. МАШИНАТА ЗА ЖИЦА МАЈНВ е многу остра и чиста сече. Висококвалитетен Материјал : Ова жичано јаже е изработено од јаглероден челик, е стврднато со високофреквентно гаснење, издржливо и може брзо да се исече. Работ на ножот за сечење кабли имаше термичка обработка, што го направи сечилото доволно тешко за сечење. Заштеда на труд : можете да ја користите едната рака за лесно ракување бидејќи има пружина за заштеда на труд. Овој секач за жични кабли може да направи многу прецизни, многу чисти парчиња без кршење и кршење на краевите.