ФУЏИФИЛМ ИНСТАКС МИНИ 90 Нео Класична Инстант Камера СО 2x Фуџифилм Инстакс Мини 20 Пакет Инстант Филм + Компактна Футрола За Камера + Крпа За Чистење-Меѓународна Верз?
  • Неодамнешно

ФУЏИФИЛМ ИНСТАКС МИНИ 90 Нео Класична Инстант Камера СО 2x Фуџифилм Инстакс Мини 20 Пакет Инстант Филм + Компактна Футрола За Камера + Крпа

DEN 3199.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа верзија првично е наменета за продажба надвор од САД и може да содржи и адаптери, прирачници и гаранции кои не се компатибилни со американските стандарди Режим на забава подолгата изложеност овозможува влегување на повеќе амбиентална светлина, правејќи посветли позадини кога преден план е осветлен од блицот. Детскиот режим е корисен за снимање на предмети што брзо се движат како деца и домашни миленици, и е ефикасен дури и во услови на слаба осветленост. Оваа Фото4 Камера Со Врвна Вредност без Фотографии со испорачаниот Комплет Додатоци на производителот вклучува : . ФУЏИФИЛМ ИНСТАКС МИНИ 90 Нео Класична Инстант Камера (Црна) со 2x Фуџифилм Инстакс Мини 20 Пакет Инстант Филм (40 Снимки) - Футрола За Камера-Крпа за Чистење. Црната ИНСТАКС Мини 90 Нео Класична Инстант Камера Од Фуџифилм е компактна камера која поддржува употреба на МИНИ-тип филм ФУЏИФИЛМ ИНСТАКС за производство на отпечатоци со големина на инстант кредитни картички. Се одликува со објектив од 60 мм кој е способен да се фокусира близу 11,8" подалеку. Вградениот блиц обезбедува дополнително осветлување за изложеноста при работа во услови на слаба осветленост и автоматската контрола на изложеноста помага да се обезбеди постојано точна изложеност во различни услови на осветлување.