КУТИЗ Тавански Вентилаторски Светла Со Вентилатори На Таванот Со Далечински Управувач Со Светилки Тивки Во Осветлување Тавански Вентилатор Светло Во Вентилатор ?
  • Неодамнешно

КУТИЗ Тавански Вентилаторски Светла Со Вентилатори На Таванот Со Далечински Управувач Со Светилки Тивки Во Осветлување Тавански Вентилатор

DEN 976.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Работа За Две Цели : Таванските Вентилатори Со Осветлување Можат Да се Користат Не Само Како Вентилатори, туку И Како Осветлување Не Можете Да Купите Два Вида Апарати (Тавански Вентилатори и Светилки) Одделно. Ова Заштедува Многу Пари и Простор. Ако Сакате Да Користите Два Уреди истовремено, можете да Ги вклучите Двата Уреди Без Да Се Движите Наоколу. Потребен ви Е Само Далечински Управувач за Да го Вклучите. Поставување Со 3 Брзини : Нашиот Вентилатор За Таванот Има 3 Брзини На Ветерот За Избор : Мала Брзина На Ветерот (Мек Ветер За Спиење), Средна Брзина На Ветерот (Удобен Природен Ветер), Голема Брзина На Ветерот (Суперн Ветер). Покрај тоа, Вентилаторот на Таванската Светилка не Мора да се Грижи за Проблемот со Доволна Моќност на Ветерот. Различни Сезони, Различни Температури и Различни Луѓе Имаат Различни Потреби за Ветер, Така што Можете Да ја Прилагодите Брзината на Ветерот што Ви Одговара за Да Ги Задоволите Вашите Потреби. Декорација на домот : Вентилаторската Ламба Е Изработена од Еколошки Акрилен Абажур За Заштита На Очите, Погоден За Барови, Кафулиња, Ресторани, Спални Соби, Дневни Соби, Кујни, Барови, Детски Соби, Апартмани, Канцеларии, Ходници, Продавници Итн. Топлиот, Свеж Воздух ќе Направи Да се Чувствувате Свежо, Чисто и Да Уживате Во Удобниот Семеен Живот на Familyи. Забелешка : При Поставување На Опремата, Треба да се Земат Предвид Големината на Просторијата и Големината на Опремата. Мора Да Ја Земете Предвид Должината, Ширината и Висината на Просторијата. Дијаметарот На Таванскиот Вентилатор Треба Да се Прилагоди на Големината на Просторијата. На овој Начин, Можете Да Гарантирате Оптимална Вентилација. Ако Имате Какви Било Прашања, Ве Молиме Контактирајте Не Прво Преку Е-Пошта. Ние Ќе Се Обидеме Да Го Решиме Проблемот за Вас. Работа За Две Цели : Таванските Вентилатори Со Осветлување Можат Да се Користат Не Само Како Вентилатори, туку И Како Осветлување. Не Можете Да Купите Два Вида Апарати (Тавански Вентилатори и Светилки) Одделно. Ова Заштедува Многу Пари и Простор. Ако Сакате Да Користите Два Уреди истовремено, можете да Ги вклучите Двата Уреди Без Да Се Движите Наоколу. Потребен ви Е Само Далечински Управувач за Да го Вклучите. Поставување Со 3 Брзини : Нашиот Вентилатор За Таванот Има 3 Брзини На Ветерот За Избор : Мала Брзина На Ветерот (Мек Ветер За Спиење), Средна Брзина На Ветерот (Удобен Природен Ветер), Голема Брзина На Ветерот (Суперн Ветер). Покрај тоа, Вентилаторот на Таванската Светилка не Мора да се Грижи за Проблемот со Доволна Моќност на Ветерот.