Дупчалка За Електрична Цврста Дрвена Точка Различни Спецификации Остри Широко Користени Издолжени Клуч За Длабока Дупка Со Четири Слотови За Ѕидно Огледало и Кер?
  • Неодамнешно

Дупчалка За Електрична Цврста Дрвена Точка Различни Спецификации Остри Широко Користени Издолжени Клуч За Длабока Дупка Со Четири

DEN 63.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?®АНТИ-ЛИЗГАЊЕ смалување_ триаголен дизајн на рачката, безбедно вклучен, овозможува цврсто држење на дупчалките и спречува лизгање, а дупките што се дупчат се тркалезни и мазни без скршени рабови или тремор феномен ☀€®ЕДЕН ЗАМЕНЕТЕ ДВА q Идеален За дупчење дупки за прицврстување во плочки за бања или ѕидни огледала. Откако ќе се пробие низ плочката или огледалото, оваа дупчалка лесно ќе се справи со секоја ѕидарија зад неа, плочка, тула, стакло, пластика, дрво итн. Земете еден, заштедете време, заштедете пари!. ?●БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЧИПОВИ ОД типот У дизајн на слот, обезбедува низок отпор, лесен за позиционирање, што резултира со помазно дупчење и полесно отстранување на чипот. ?●ВРВЕН КВАЛИТЕТ●дизајн со зашилени Копја силниот врв на волфрам карбид лесно може да навлезе во разни материјали. Премиум карбид и издржлива легура, со засилена глава, совршена за многу проекти за дупчење, направете ја вашата работа поефикасно!. ?①КУПЕТЕ СО ДОВЕРБА. ви Благодариме за вашата голема поддршка за нас. Квалитетот на производот и задоволството на клиентите е наш врвен приоритет. Ако има какви било прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате, ние ќе ја обезбедиме најдобрата услуга што можеме. Опис : острата глава со дупчиња ја прави многу сигурна и ефикасна. Различни спецификации ви овозможуваат да го изберете вистинскиот според вашите потреби.