Алатка за предиво 3 парчиња Т кревање тешка врата лифт за лифт er er duty метал канализација t- црна кука за брануваа за засилување на куки за засилување на влечење влече?
  • Неодамнешно

Алатка за предиво 3 парчиња Т кревање тешка врата лифт за лифт er er duty метал канализација t- црна кука за брануваа за засилување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гаџет за кревање на вратите : Оваа кука е потребна, а капакот на шахтата може лесно да се отвори без други алатки Куки за кревање на шахти : челичен материјал, кој не е лесен за деформирање или кука. Т-крескач кука : Мулти-функционална и разноврсна, може да се користи за капакот на шахтата, вратата на вратата, вратата за тркалање, итн. Т кука : Произведен челик, безбеден и, може да се примени долго време и многу пати. Повлеч на тркала : Произведен челик, безбеден и, може да се примени долго и многу пати. Гаџет за кревање на вратите : Оваа кука е потребна, а капакот на шахтата може лесно да се отвори без други алатки. Куки за кревање на шахти : челичен материјал, кој не е лесен за деформирање или кука. Т-крескач кука : Мулти-функционална и разноврсна, може да се користи за капакот на шахтата, вратата на вратата, вратата за тркалање, итн. Т кука : Произведен челик, безбеден и, може да се примени долго време и многу пати. Повлеч на тркала : Произведен челик, безбеден и, може да се примени долго и многу пати. Список на пакувања 1 x Карактеристики на куката за капакот на шахтата - со убава изработка, не е лесна за носење и солза, многу практична во употреба, мазната површина нема да ги повреди куките за кревање на шахтата за рацете. - Едноставно и удобно, помагајќи ви да ги повлечете вратите и отворените капаци на шахтите, лесно решетката кука.