IMEIKONST Случај За Galaxy S23 Плус, Шок-Отпорен Животно Шарени Стп Кожа Флип Картичка Слот Паричник Случај Магнетни Штанд Картичка Слот Фолио Случај За Samsung Galaxy S23 Плус, TX Ку?
  • Неодамнешно

IMEIKONST Случај За Galaxy S23 Плус, Шок-Отпорен Животно Шарени Стп Кожа Флип Картичка Слот Паричник Случај Магнетни Штанд Картичка Слот

DEN 175.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилен Модел : Само За Samsung Galaxy S23 Плус Ве молиме потврдете го моделот на вашиот телефон. Материјал : висококвалитетно куќиште за задна обвивка од стп кожа и ТПУ за заштита од удари и магнетно затворање за дополнителна безбедност. Вградена функција на држачот : Овозможува задниот дел на капакот да се удвои како преклоплив држач за гледање филм со агли на повеќе гледање. Носете ја ВАШАТА ЛИЧНА КАРТА, кредитни и дебитни картички и готовина без да го носите паричникот со вас. Што добивате : 1 еез случај (Телефонот не е вклучен). ЗА IMEIKONST : Посветено на обезбедување и стилски и висококвалитетни телефонски куќишта, вашето задоволство е нашата најголема мотивација. - Компатибилен Модел : Само За samsung Galaxy S23 Плус - Материјал : висококвалитетно куќиште за задна обвивка од стп кожа и tpu за заштита од удари и магнетно затворање за дополнителна безбедност.