Вибратор за далечински управувач за гаќички со магнетски клип, сексуални играчки вибратори за пеперутки за жени со 9 режими на вибрации, водоотпорен вибратор на ро?
  • Неодамнешно

Вибратор за далечински управувач за гаќички со магнетски клип, сексуални играчки вибратори за пеперутки за жени со 9 режими на вибрации,

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Носениот вибратор со магнетски клип】 Магнетниот клип на вибрирачките гаќички може да се отстрани одделно и да се исече надвор од гаќичките за да се поправи вибраторот на розата, така што не е лесно да се лизне Компактен и лесен магнетски вибратор на 53 G се вклопува во повеќето гаќички без да се гуши!. 【9 Моќни режими на вибрации и ултра-тиква】 Клиторскиот стимулатор има 9 моќни режими на вибрации кои можат да ги задоволат сите ваши желби и да ги погодат сите места. Со ултра тиква под 30 d B функција, играчката Вибратор ќе обезбеди поголема погодност за вас и вашиот партнер да играат. 【Наменето за јавна игра】 Лизгајте ја во вашата чанта во расположение за некоја непланирана јавна претстава. Или лизгајте го во гаќичките и искористете го за да ве разбуди. Доволно е мало да се чувствува ништо кога е исклучено, но неговата моќ секогаш ќе ја донесе големата O. 【USB -полнење и водоотпорен】 Полнење со кабел за полнење USB, го прави погодно да ја користите оваа возрасна секс играчка во секое време и каде било. Овој клиторичен стимулатор на гаќички вибратор е прикажан водоотпорен, за да можете да уживате во тоа во бања, туш, водникот или каде и да сакате. 【Дискретен пакет】 Вашата приватност е исклучително важна за нас, сите производи доаѓаат во дискретен пакет, ја чуваат вашата приватност во најстрогите доверливи, возрасната играчка за возрасни ќе ви биде испорачана во дискретен пакет. 【Носениот вибратор со магнетски клип】 Магнетниот клип на вибрирачките гаќички може да се отстрани одделно и да се исече надвор од гаќичките за да се поправи вибраторот на розата, така што не е лесно да се лизне. Компактен и лесен магнетски вибратор на 53 G се вклопува во повеќето гаќички без да се гуши!. 【9 Моќни режими на вибрации и ултра-тиква】 Клиторскиот стимулатор има 9 моќни режими на вибрации кои можат да ги задоволат сите ваши желби и да ги погодат сите места.