Jwyffs 4 пакет DIY 5D комплет за сликање на дијаманти, кактус дијамантско уметничко сликарство, сликарство на Месечината дијамант за релаксација и декор на домашен wallид ?
  • Неодамнешно

Jwyffs 4 пакет DIY 5D комплет за сликање на дијаманти, кактус дијамантско уметничко сликарство, сликарство на Месечината дијамант за релаксација

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Повеќекратни избори】 Увезено, нашето дијамантско сликарство има 6 видови на слики од месечина и пустински дијаманти за да изберете, печатеното платно со висока дефиниција е водоотпорно и има униформа текстура, користете ја алатката за додаток за сликање на дијаманти за да ги залепите дијамантите до соодветните Нумерирани позиции, тогаш скапоцените камења ќе бидат закачени за да ви овозможат лесно да го завршите цртежот на дијаманти 【Сценарио за апликација】 Нашето дијамантско сликарство може да се сочува многу години, богата со боја, полна со индивидуални обрасци, целата слика е полна со слоеви, многу погодна за украсување дневна соба, спална соба, канцеларија, трпезарија, бар или што било што сакате Да се ​​совпадне со различни декоративни стилови Место. 【Ќе добиете】 доволно честички на rhinestone за да ја завршите сликата, платно за сортирање на бои, четка за вежбање на точки + мала лента + црвена лепак. И збир на алатки за вежбање со реда за да ви помогне да ја завршите сликата побрзо. 【Живописно сликарство уметност】 Дијамантско сликарство е одличен начин да се искористи практична способност, подобрување на самодовербата и упорноста и да се култивира трпеливост.