Водач Делфин ПРЕДВОДЕНА Светлина, Детско Ноќно Светло Со Бои Што Го Менуваат Сензорот За Допир USB Порта ЗА ПОЛНЕЊЕ ЗА Спална Соба Игротека Бања Холовен Божиќ Нова Г?
  • Неодамнешно

Водач Делфин ПРЕДВОДЕНА Светлина, Детско Ноќно Светло Со Бои Што Го Менуваат Сензорот За Допир USB Порта ЗА ПОЛНЕЊЕ ЗА Спална Соба

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбеден и нетоксичен силиконски материјал за мазен допир уживајте, прекрасен и симпатичен изглед погоден за сите бебиња,момчиња или девојчиња Со внатрешен сенор на допир, само нежно тапкање може да ги осветли и промени боите;можете да ја користите слабата бела светлина во спалната соба,нормалната бела светлина за читање и да ги промените боите во друга црвена, жолта,зелена и розова како што сакате. Чувајте го во грандиент режим со 5 бои кои се менуваат автоматски, навистина кул за прославата како што се забава, украсување на роденденот и загревање на околината. Пренослива големина погодна за детска рака за да ја однесе насекаде; USB портата за полнење со внатрешна батерија може да избегне расклопување. Едно копче за вклучување/исклучување, што може да заштеди енергија на батеријата во слободно време. Водач RL-WG008 ДЕЛФИН ПРЕДВОДЕНА Светлина, Детска Ноќна Светлина Со Бои Менување НА СЕНЗОРОТ За Допир USB Порта за ПОЛНЕЊЕ.Карактеристики на производот : ● Со нетоксичен силиконски материјал,кој е убава играчка за бебиња, девојчиња и момчиња.