GW САД За Ipod Допир 6 Случај, Ipod 6/5 Случај [Калено Стакло Екран Заштитник], Сјајот Течност Жив Песок Блинг Искра Дијамант Прстен Стојат Случај За apple Ipod Допир 5/6 Генераци?
  • Неодамнешно

GW САД За Ipod Допир 6 Случај, Ipod 6/5 Случај [Калено Стакло Екран Заштитник], Сјајот Течност Жив Песок Блинг Искра Дијамант Прстен Стојат

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Специјално дизајниран за apple ipod допир 5 / 6-Та Генерација Вклучува Заштитник На Екранот Од Темпераментно Стакло и Капак на Пристаништето за да се спречи прашина и остатоци, Достапни за сите копчиња и функции. Течноста Е БЕЛО МИНЕРАЛНО МАСЛО, СГС помина што е безопасно за нашата кожа. Дијамантските кристали се вградени околу рабовите. Направено за тинејџерки и жени. Течноста може слободно да се движи, исто како и ѕвездите што лебдат во водата, ќе ви направат многу забавно вам и на вашите пријатели или семејство. (Ова се две празни дупки на работ за да ја нанесете лентата за вратот). Дијамантските кристали се вградени околу рабовите. Направено за тинејџерки и жени. 30 Дена Се Грижи Слободен Осветување Гаранција Враќање Политика. Специјално дизајниран за apple i Pod допир 5 / 6-Та Генерација (2016 Објавен).