Stobok 9pcs црни табли Студентите четки четка за четка за коса за коса, цртање акварел бои четки за почетници уметник платно акварелишарп лицето подарок рамен образец а?
  • Неодамнешно

Stobok 9pcs црни табли Студентите четки четка за четка за коса за коса, цртање акварел бои четки за почетници уметник платно акварелишарп

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет за четки- Овие четки се четки Рационализирано пенкало, удобно чувство на рака. Сет на четки за уметници- Погоден за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти. Цртање четка за четки- Погоден за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти. Направено од материјал, тој е погоден за сите видови на луѓе кои сакаат сликање. Боја четка- погодна за почетници, професионални уметници и студенти. Четки за сликање на лице- погодни за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти. Црна боја најлонска коса уметност боја четка поставена за акварел. Комплет за четки- Овие четки се четки. Рационализирано пенкало, удобно чувство на рака. Сет на четки за уметници- Погоден за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти. Цртање четка за четки- Погоден за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти. Направено од материјал, тој е погоден за сите видови на луѓе кои сакаат сликање. Боја четка- погодна за почетници, професионални уметници и студенти. Четки за сликање на лице- погодни за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти. Црна боја најлонска коса уметност боја четка поставена за акварел. Пакетот вклучува карактеристики на пенкала од 9 x боја - погодни за почетници, хобисти, професионални уметници и студенти сет за четки за акварел.