Артеза Книги За Скици Со Тврд Повез, Пакување од 2, 8,5 х 11 Инчи, Влошки За Цртање Со 100 Листови, Хартија од 80 фунти/130гсм, Уметнички Материјали За Цртање, Скицирање и Дне?
  • Неодамнешно

Артеза Книги За Скици Со Тврд Повез, Пакување од 2, 8,5 х 11 Инчи, Влошки За Цртање Со 100 Листови, Хартија од 80 фунти/130гсм,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Текстура Врежана Покривка Од Вештачка Кожа-класичен, водоотпорен, квалитетен изглед на библиотеката што ги штити вашите страници од туткање Идеален за Широк Спектар На Суви Медиуми-Користете ги вашите омилени обоени моливи, графитни моливи, пастели, јаглен, пенкала и многу повеќе!. Фина Хартија За Заби-Создадете ги најдобрите детали на овие импресивно мазни страници. Дизајниран и Создаден Од Уметници : Овде Во Артеза, ние сме страсни за создавање производи кои инспирираат. За нас, уметноста е израз на човечкото искуство. Затоа работиме за да ги направиме нашите уметнички материјали достапни за сите луѓе. Уметнички Материјали За Секого : Артеза е изградена на обезбедување квалитетно сликарство, цртање и уметнички материјали за сите возрасти и нивоа. Најдете тони додатоци за уметност и занаети, комплети за бои, материјали за цртање и многу повеќе за сите ваши општи потреби како уметник.