Отстранување На Влакна НА Веѓите АООУУ За Жени, Надграден Мини Пренослив Тример За Веѓи, Безболен Брич За Коса За Лице Електричен Брич За Веѓи За Усни На Лицето На Л?
  • Неодамнешно

Отстранување На Влакна НА Веѓите АООУУ За Жени, Надграден Мини Пренослив Тример За Веѓи, Безболен Брич За Коса За Лице Електричен

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Нова и Надградена Верзија ● Нов надграден тример За веѓи На полнење И отстранување на влакна на лицето, совршен дизајн на линија, одговара на секоја кривина на телото, не обезбедува истекување на косата и ја ослободува вашата убавина во сите правци €_Мултифункционален Тример За Веѓи Q : овој прецизен тример за веѓи е погоден за отсекување на лицето, брадата, горната усна, вратот, пената од праска, веѓите, образите, ушите, па дури и брадата. Секогаш можете да ги користите веѓите за да ја исечете и обликувате до саканата должина за чист, самоуверен изглед. Е-пошта : Направен Со остри сечила, овој тример за веѓи не само што обезбедува прецизно чешлање, туку и ефикасно ја отстранува несаканата коса без гребење или влечење. Тоа го прави фино кастрење едноставно и ефикасно. Долготрајните сечила се хипоалергични и многу нежни за вашата кожа, без да предизвикаат иритација.