Кисангел 2 парчиња Ѕид-Лепило Кабел За Управување Со Удар-Слободен Бел Организатор: Сино Не Складирање Кабел Организатор Стегач Приклучок За Држач Приклучоци Реше?
  • Неодамнешно

Кисангел 2 парчиња Ѕид-Лепило Кабел За Управување Со Удар-Слободен Бел Организатор: Сино Не Складирање Кабел Организатор Стегач Приклучок За

DEN 103.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧУВАРИ НА КАБЕЛ МОНТИРАН на ЅИДовој држач за кабел може да залепи со налепница, и откако ќе го вметнете кабелот во слот, воопшто нема да испадне лесно Држачи За Лепило. ДРЖАЧ ЗА ПРИКЛУЧОК за НАПОЈУВАЊЕоваа кука за складирање на полнач монтиран на ѕид прифаќа самолеплив дизајн, без удар, нема да го оштети вашиот ѕид. ДРЖАЧ ЗА ТВ КОНТРОЛЕР користи Самолеплив и чувар на кабли за дизајн без удари, лесен за инсталирање без никакво оштетување на вашиот ѕид. ДРЖАЧ ЗА ЅИДЕН КАБЕЛсо помош на овие врски, можете да ги одржувате организирани и тоа ви заштедува максимален простор. Држачи За Лепило. ЖИЦА КАБЕЛ ОРГАНИЗАТОРЛесно да се инсталира нема потреба да чекан дупки или прикачи завртки, може да вметнете кабли непречено. Држачи За Лепило. ЧУВАРИ НА КАБЕЛ МОНТИРАН на ЅИДовој држач за кабел може да залепи со налепница, и откако ќе го вметнете кабелот во слот, воопшто нема да испадне лесно. Држачи За Лепило. ДРЖАЧ ЗА ПРИКЛУЧОК за НАПОЈУВАЊЕоваа кука за складирање на полнач монтиран на ѕид прифаќа самолеплив дизајн, без удар, нема да го оштети вашиот ѕид. ДРЖАЧ ЗА ТВ КОНТРОЛЕР користи Самолеплив и чувар на кабли за дизајн без удари, лесен за инсталирање без никакво оштетување на вашиот ѕид. ДРЖАЧ ЗА ЅИДЕН КАБЕЛсо помош на овие врски, можете да ги одржувате организирани и тоа ви заштедува максимален простор. Држачи За Лепило. ЖИЦА КАБЕЛ ОРГАНИЗАТОРЛесно да се инсталира нема потреба да чекан дупки или прикачи завртки, може да вметнете кабли непречено. Држачи За Лепило. Список на пакети 2 х карактеристики На држачите за кабли-Големина : 9, 00Х3, 50Х3, 50см/ 3, 54Х1, 38Х1 , 38 инчи-Одлично решение за одржување на вашето биро чисто и организирано и лесно достапно кога ви се потребни.