Шумахер SC1359 Целосно Автоматски Полнач за Батерии &засилувач; SC1355 Целосно Автоматски Одржувач На Батерии - 1,5 Засилувач, 6/12V - За Автомобил, Спорт За Напојување или Мо?
  • Неодамнешно

Шумахер SC1359 Целосно Автоматски Полнач за Батерии &засилувач; SC1355 Целосно Автоматски Одржувач На Батерии - 1,5 Засилувач, 6/12V - За Автомобил,

DEN 1199.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производ 1 : СИГУРНА МОЌНОСТ : Испорачува полнење Од 15 Засилувачи и 3 Засилувачи за одржување на автомобил, камион, ТЕРЕНЕЦ, Р и морски батерии; компатибилен со стандардна АГМ и батерии со длабок циклус. Производ 1 : ПАМЕТНО ПОЛНЕЊЕ : автоматско прилагодување на брзината на јачината на струјата контролирано Од Микропроцесор и повеќестепено полнење за дополнителна прецизност, безбедност и траење на батеријата. Производ 1 : LED ДИСПЛЕЈ : Вклучува дигитален дисплеј, ИНДИКАТОРИ ЗА LED светло и едноставни контроли на копчињата за лесна употреба. Производ 1 : ОТКРИВАЊЕ НА НАПОН : Автоматски открива 6 V или 12v батерии. Производ 2 : СИГУРНА МОЌНОСТ : Испорачува 1,5 Засилувач за одржување на спортот за напојување, автомобил или морски батерии; компатибилен со стандардни, AGM и батерии со длабок циклус. Производ 2 : ПАМЕТНО ПОЛНЕЊЕ : автоматско прилагодување на брзината на јачината на струјата контролирано Од Микропроцесор и повеќестепено полнење за дополнителна прецизност, безбедност и траење на батеријата. Производ 2 : ПЛИВАЧКИ РЕЖИМ : мониторингот На Плови-режим автоматски одржува оптимално траење на батеријата. Производ 2 : ОТКРИВАЊЕ НА НАПОН : Автоматски открива 6 V или 12v батерии. Шумахер SC1359 Целосно Автоматски Полнач За Батерии, Одржувач и Автоматски Десулфатор Со Откривање На Батеријата - 15 Засилувач/3 Засилувач, 6 V/12 V - За Автомобили, Камиони, Теренци, Морски, Rvs Полначот И Одржувачот НА Батерии Sc1359 sc е одлична опција за автомобил, камион, SUV, морски и RV батерии. Микропроцесорот автоматски ја прилагодува брзината на јачината на струјата, со повеќестепено полнење за да го продолжи траењето на батеријата. Вклучува LED дисплеј, индикатори за светло и едноставни контроли на копчињата за лесна употреба, плус заштита од обратно поврзување што спречува полначот да работи ако стегите се обратни.