Комплет За Мат Црни Сребрени Садови, Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик Од 20 Парчиња, Сет За Кујнски Прибор За 4, Прибор За јадење За Прибор За Јадење За Дома И Р?
  • Неодамнешно

Комплет За Мат Црни Сребрени Садови, Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик Од 20 Парчиња, Сет За Кујнски Прибор За 4, Прибор За јадење За Прибор

DEN 384.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€УНИКАТЕН ДИЗАЈН q : Елегантна кривина и удобен стисок, овој сет на сребрени садови ќе ви овозможи подобро искуство за јадење ●УСЛУГА за 4€ : 20 парчиња сребрен комплет вклучува 4 вилушки за десерти, 4 вилушки за вечера, 4 лажици за десерт, 4 лажици за вечера и 4 ножеви за вечера. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ q : Конструиран од висококвалитетен нерѓосувачки челик отпорен на ' рѓа, одлична отпорност на корозија, исклучително издржлив. ●ФУНКЦИОНАЛЕН q : Модерен и елегантен сребрен прибор може совршено да се интегрира во секоја средина. Погоден За Секојдневна Употреба / Собирање / Забави / Кампување /Ресторан / Хотел. ●БЕЗБЕДНА МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ : Лесна за чистење и безбедна машина за миење садови може да ви заштеди време и помалку проблеми. Вашата соодветна грижа може да направи комплетите за прибор секогаш да изгледаат добро како нови и да овозможат да трае многу години.