CYEAH 40 Парчиња Мини Самолепливи Тркала Ротација Од 360 Степени Нерѓосувачки Челик Универзален Тркалце Мини Вртливи Тркала За Брзо Движење Контејнери За Складирање К?
  • Неодамнешно

CYEAH 40 Парчиња Мини Самолепливи Тркала Ротација Од 360 Степени Нерѓосувачки Челик Универзален Тркалце Мини Вртливи Тркала За Брзо Движење

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Добра Носивост●самолепливите тркала за тркала се изработени од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и нерѓосувачки челик, силни и отпорни на абење со максимално оптоварување од 20 килограми Четири ролки заедно обезбедуваат максимална носивост од 80 килограми. ●Самолепливи Мини Тркалца●Изработени Од Силни еколошки материјали ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и 304 трансфери на топки од нерѓосувачки челик, ќе има долгорочен работен век, цврст и издржлив. €360° Слободна Ротација●Овие 360-степен ротација топката тип лепило тркалце ќе се движат непречено во сите правци без да се прави бучава или гребнатини/марки на подот. ①Широки Апликации Овие мини тркалца Може да се нанесат на кутија за чевли, корпа за отпадоци, мал сад за полесно движење, исто така убав додаток ЗА деца за детска играчка, уметнички занаетчиски дела и многу повеќе. ●Лесен за Употреба ● 2 начини на монтирање За Пренос Самолепливи Тркалца. Можете едноставно да ги излупите лепилата на грбот, цврсто притиснете го тркалцето на мазната површина или поправете го на дното со завртки според типот на предметот. ●Добра Носивост●самолепливите тркала за тркала се изработени од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и нерѓосувачки челик, силни и отпорни на абење со максимално оптоварување од 20 килограми. Четири ролки заедно обезбедуваат максимална носивост од 80 килограми. ●Самолепливи Мини Тркалца●Изработени Од Силни еколошки материјали ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и 304 трансфери на топки од нерѓосувачки челик, ќе има долгорочен работен век, цврст и издржлив. €360° Слободна Ротација●Овие 360-степен ротација топката тип лепило тркалце ќе се движат непречено во сите правци без да се прави бучава или гребнатини/марки на подот. ①Широки Апликации Овие мини тркалца Може да се нанесат на кутија за чевли, корпа за отпадоци, мал сад за полесно движење, исто така убав додаток ЗА деца за детска играчка, уметнички занаетчиски дела и многу повеќе. ●Лесен за Употреба ● 2 начини на монтирање За Пренос Самолепливи Тркалца.

Material:
ABS plastic & stainless steel
Size:
1.8x1.1x0.6 inch / 45x28x14mm
Package include:
40 x Mini Universal Caster:
Note:
Any quality problem, a replacement or full refund will be assured.: