Такиформ 17мм До 1 Топчест Адаптер. Пластика со Гумени Слој на 1 Топката. Компатибилен СО Ram МЕМОРИЈА И 1 Топката Системи Од Arkon, iBolt И Повеќе Претпријатие Серија.
  • Неодамнешно

Такиформ 17мм До 1 Топчест Адаптер. Пластика со Гумени Слој на 1 Топката. Компатибилен СО Ram МЕМОРИЈА И 1 Топката Системи Од

DEN 1419.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа компонента припаѓа На Серијата Претпријатија Такформ, која се базира на голема гумена топка од 1 инчи Целата серија се состои од различни основи како што се вшмукувачки чаши, држачи за држачи за чаши, стеги за потпирачи за глава, стеги за маса, како и држачи за телефони, таблети и акциони камери. Изработена од композитна абс пластика која обезбедува цврста цврстина додека останува светлина. Топката од 25 мм е гумена за сигурно држење. Адаптерот ви овозможува да засилите од систем од 17мм до систем од 25мм или да се повлечете од 25мм до 17мм. Ова ви овозможува да користите тешка системска база од 1 инчи со вашата помала ГПС единица од 17мм или друг уред. Серијата Претпријатие Такформ Е збирка компоненти фокусирани околу голема гумена топка од 1 инчи. Нашата Серија На Претпријатија вклучува целосно завршени решенија за монтирање, како и индивидуални компоненти за вашата САМОСТОЈНА толпа.