ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Плус Големина Корпа За Хартија Кујна Спална Соба Тоалет Пластична Шуплива Корпа за Отпадоци Без Покривка Класификација на ?
  • Неодамнешно

ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Плус Големина Корпа За Хартија Кујна Спална Соба Тоалет Пластична Шуплива Корпа за Отпадоци

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. Изработени Од Премиум Пп, Дебели и Издржливи, Не Се Лесни За Деформација. Димензии : 30, 5смх29, 5см / 12. Дизајнот На Притисок Може Цврсто Да ја Поправи Вреќата за Ѓубре и Не Е Лесно Да Падне. Отворен Дизајн, Голем Калибар, Лесен За Фрлање Ѓубре. Шупливи И Дише, Без Чуден Мирис. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.