К&засилувач;М Kénig &засилувач; Mayer 21075.500.55 Статив Микрофон Штанд-Прилагодливи Телескопски 1-Парче Бум Рака-Професионална Одделение-Тешки со Преклопување Нога База-ге?
  • Неодамнешно

К&засилувач;М Kénig &засилувач; Mayer 21075.500.55 Статив Микрофон Штанд-Прилагодливи Телескопски 1-Парче Бум Рака-Професионална Одделение-Тешки

DEN 1279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИНОВАТИВНИОТ ЛИДЕР ВО ТЕХНОЛОГИЈАТА НА ШТАНДОВИ : овој најпродаван штанд за максимална издржливост и стабилност за да можете да бидете фокусирани на вашата музика Држачот К&М со телескопска рака за бум од 1 парче е лесен за склопување, прилагодување и се претпочита меѓу музичарите. ПОВИКУВАЈЌИ ГИ СИТЕ МУЗИЧАРИ : едноставно прилагодување на висината на спојката од 39,7"- 67,7" со телескопска рака за бум од 16,7" - 28,5" го прави ова лесен, разноврсен и сигурен челичен држач на сцената, на вежбање или забава со караоке. ДОВЕРЛИВ ДИЗАЈН : база на статив од цинк со гумени стапала обезбедува цврста основа за вашиот микрофон (не е вклучена). Преклопни нозе поставени, распаѓање и транспорт без напор. Дизајниран да биде застанување обезбедува долгогодишна услуга со голема вредност!. СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ : Како Одраз на нашата посветеност на конструкцијата од светска класа, Штандот За Микрофон И Телескопската Рака за Бум е направена Во Германија. Дизајнирани со највисоки стандарди, ние нудиме 5-годишна гаранција за производот и 10-годишна достапност на делови за замена. ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ : повеќе од 70 години, К&М е посакуваниот бренд за штандови и додатоци за држачи.