Фенер за снежен свет во облик на новогодишна елка со воден сјај, музички и осветлен USB напојуван и батерија управувана со музичка кутија за Божиќна декорација и под?
  • Неодамнешно

Фенер за снежен свет во облик на новогодишна елка со воден сјај, музички и осветлен USB напојуван и батерија управувана со музичка кутија за

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Она што ќе го добиете : getе добиете 1 парчиња музичка декорација на снежен свет, кој може да го управува USB кабелот (вклучен) или 3 батерии на АА (не се вклучени) Димензијата на производот е 8,85 "x 2,55" x 11. Два режими на напојување : со вклучен USB до DC кабел, Flinter Snow Globe може да се управува без батерии, што може да ве спаси многу на батерии. Од друга страна, можете исто така, напојувајте го фенер со 3 батерии АА за да можете да го поставите на кое било место што сакате да додадете топол амбиент. Разновиден дизајн : Никогаш нема да се уморите мешање и совпаѓање на овој декор за дома со други украсни парчиња за да постигнете различен изглед за вашиот Дома. Едноставноста на нашите дизајни нуди поголема разноврсност што лесно ги надополнува Денот на благодарноста, Божиќ и Нова Година. Тие се исто така слатки и незаборавни подароци за вашите роднини и пријатели. Музика и светлина - Овој снежен глобус е специјално дизајниран со два режима, можете слободно изберете да ја вклучите музичката функција или не.