Слушалки за училници во Кајсент Тешки во училницата поставени за ученици - 10 пакувања со повеќе бои Детски слушалки за училиште, библиотека, компјутери, деца и возр?
  • Неодамнешно

Слушалки за училници во Кајсент Тешки во училницата поставени за ученици - 10 пакувања со повеќе бои Детски слушалки за училиште, библиотека,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Удобни слушалки Постави : Користете мек материјал Летерт на увото перница и лентата за глава за да го направите удобен ? Прилагодлива лента за глава : Слушалките со тешка должност користат прилагодлива лента за глава за да одговараат и на деца и возрасни, кабел долг 5 стапки. ☘ Индивидуална пакет : Секоја слушалки за деца спакувани со црна торба за ткаенини од кајсент. Звук со висок квалитет : приклучок од 3,5 мм се вклопува за повеќето уреди, високо квалитетен звук за слушање на продавници, библиотека и компјутери. Одлична услуга за клиенти : Лесно контактирајте не со внатрешна услужна картичка, под просечна услуга за реагирање под 12 часа. Вклучени се мали делови, не за деца под 3 години. Слушалките за тешки работи на Kaysent се главно за студенти, деца, и децата и возрасните можат да ги користат. Ве молиме, забележав дека нема погрешно скрофон.