Тојвиски Диносаурус Меур Авион Летање Играчка Модел Авион Едрилица Авиони За Деца Фрлање Авион Летање Едрилица Авиони Деца Авион Играчки Рака Фрлање Авиони Отвор?
  • Неодамнешно

Тојвиски Диносаурус Меур Авион Летање Играчка Модел Авион Едрилица Авиони За Деца Фрлање Авион Летање Едрилица Авиони Деца Авион Играчки Рака

DEN 844.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕПП ЛЕТЕЧКИ ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА Ве Молиме Запомнете : Користете во широк спектар на области за да избегнете повреда на другите и оштетување на авионите. АВИОН ЗА ДЕЦА Изработен ОД високо-полимерен материјал ЕПП, мала тежина и отпорност на удар. ДЕТСКИ ИГРАЛИШТА корисно е да се негува практична способност, способност за набудување и чувство за насока. НАДВОРЕШНИ ИГРАЧКИ делува како алатка за забава, ослободува стрес и ги релаксира умот и телото. ДЕЦА ИГРАЧКИ на ОТВОРЕНО Играњето Со деца помага во промовирање на односите родител-дете. Пакетот Вклучува 1 х Авион Играчка Карактеристики-Материјал : ЕПП летање едрилица авиони. - Ве молиме Запомнете : Користете во широк спектар на области за да избегнете повреда на другите и оштетување на авионите. - Големина : За. 48 х 47 х 8 см/18, 9х18, 5х3, 15 инчи. - Боја : Случајно. - Дизајн на животински Диносаурус или змеј, го прави вашиот авион попривлечен. Децата ќе ги фаворизираат овие играчки за авиони на отворено. - Изработен ОД високо-полимерен материјал НА ЕПП, мала тежина и рамнини на отпорност на удар.