Заздравуваат 2 сетови 6 парчиња со површини мини перничиња кои можат да се употребуваат еднократно менструална инконтиненција микрофибер женски салфетки за употр?
  • Неодамнешно

Заздравуваат 2 сетови 6 парчиња со површини мини перничиња кои можат да се употребуваат еднократно менструална инконтиненција

DEN 1235.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Санитарна крпа : Со ова, менструалната подлога може да ги намали женските гинеколошки заболувања и да го направи женското физиолошко искуство поудобно Менструални влошки за еднократно користење : Неговата површина е многу сува и не произведува лесен мирис. Подложни влошки за медицинска сестра : Копчето се прилепува на крилјата е лесно да се отвори и затвори, во голема мерка ја чувате менструалната крпа од гребење во случај на протекување на страните. Влошки за период на печење : Патување, отворено, вежбање, шопинг, патување или дневна употреба. Подлога за јаглен : менструалните влошки за еднократно користење се многу и можат да заштедат многу пари. Санитарна крпа : Со ова, менструалната подлога може да ги намали женските гинеколошки заболувања и да го направи женското физиолошко искуство поудобно. Менструални влошки за еднократно користење : Неговата површина е многу сува и не произведува лесен мирис. Подложни влошки за медицинска сестра : Копчето се прилепува на крилјата е лесно да се отвори и затвори, во голема мерка ја чувате менструалната крпа од гребење во случај на протекување на страните. Влошки за период на печење : Патување, отворено, вежбање, шопинг, патување или дневна употреба. Подлога за јаглен : менструалните влошки за еднократно користење се многу и можат да заштедат многу пари. Пакетот вклучува 6 x санитарни влошки (18x30cm) 4 x санитарни влошки (17x27cm) 2 x Карактеристики на торбичката за влечење - големина погодна за среден проток и уринарна инконтиненција на популацијата што може да се мие на менструална подлога.