СОЛУСТ Божиќен Декор Дрвен Декор Држач за Свеќи од 3 парчиња Држач За Свеќи За Дрво Држачи За Свеќи За Божиќни Свеќи Десктоп Декор За Декорација На Домот Биро Топер ?
  • Неодамнешно

СОЛУСТ Божиќен Декор Дрвен Декор Држач за Свеќи од 3 парчиња Држач За Свеќи За Дрво Држачи За Свеќи За Божиќни Свеќи Десктоп Декор

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е од висококвалитетен материјал, практичен и издржлив, за долготрајна употреба Овој Божиќен Свеќник ќе донесе среќна и топла атмосфера на вашето семејство или забава. Исклучителниот свеќник е совршен ракотворби за домаќинство, што може совршено да се совпадне со мебел за спална соба или мебел за дневна соба. Погоден за декорација на студентски дом, декорација на семејството во земјата, декорација на расадник во шума или совршен божиќен подарок за загревање на куќата!. Кога одржувате мала семејна забава, тоа ќе биде идеален избор за да изберете и да создадете романтична атмосфера. Опис дали барате држач за свеќи за украсување На Вашата Божиќна забава? Дојдете да го погледнете Нашиот Свеќник! Може да се користи за украсување на вашата забава, детската соба и вашата дневна соба. Можете да запалите свеќник за да создадете повеќе топла атомосфера. Карактеристики-Боја : како што е прикажано. - Материјал : Дрво. - Големина : Прибл. - Изработен е од висококвалитетен материјал, практичен и издржлив, за долготрајна употреба.