Восок за топење потопло лагерно сад: потопно сад за замена на масло 2 парчиња, тркалезно стакло чинија, свеќа за чинија, чинија за чинија за восок за миризлива восок ?
  • Неодамнешно

Восок за топење потопло лагерно сад: потопно сад за замена на масло 2 парчиња, тркалезно стакло чинија, свеќа за чинија, чинија за

DEN 164.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Исклучителната изработка и материјалите со добар квалитет обезбедуваат долг животен век и совршени детали Супериорен квалитет, добра текстура, совршени детали, кои можат да ви донесат добро искуство со употреба. Умерена големина, погодна за ширење на есенцијални масла и ароматични масла. Погодно за двојни восочни грејачи или грејачи на ароматерапија. Лесно да одговарате на вашиот мебел, одлично за дневна соба, спална соба, студија, канцеларија, итн. Рабовите се мазни и тркалезни, без закопчиња и нема да ја оштетат кожата. Опис Тие се изработени од стаклен материјал со висок степен, безбеден и издржлив и можат да ви служат многу години. и употреба, што се користи за загревање на миризливи свеќи, дифузни есенцијални масла и ароматични масла. Погоден за домови, спални соби, канцеларии, салони за убавина, простории за јога и други места. Карактеристики- Боја : Транспарентна боја- Големина : 12.