Неродеко 3 парчиња Кујнска Плоча За Јадење Прибор За Јадење Домашен Држач Креативен Со Организатор На Цевки За Повеќенаменско Складирање Крок Мултифункционални С?
  • Неодамнешно

Неродеко 3 парчиња Кујнска Плоча За Јадење Прибор За Јадење Домашен Држач Креативен Со Организатор На Цевки За Повеќенаменско Складирање

DEN 858.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за Керамички Прибор : држачот за стапчиња за јадење не е лесен за гребење и е Држач за Сушење сребрени садови : можете да чувате стапчиња за јадење, вилушки и лажици уредно и чисто. Држач за складирање : едноставниот и практичен одмор со стапчиња за јадење е а во кујната. Креативен Држач За Прибор : складирањето на преградата го одржува вашиот кујнски прибор во ред, а полицата за складирање на дренажа е вентилирана и практична. Порцелански Прибор Крок : Јапонскиот стил носи повеќе боја и забава во кујната. Список на пакети 3 х Поставете Карактеристики На Држачот За Стапчиња За Јадење-Материјал : Керамика, Стаклена Цевка за Стапчиња за Јадење. - Едноставниот и практичен одмор со стапчиња за јадење е кофа со кујнски прибор во кујната. - Мулти-кујнски прибор изработени од материјали се попогодни За складирање на Предмети Организатор На Маса. - Држачот за стапчиња за јадење не е лесен за гребење и е Држач за Сечење. - Можете да го чувате вашиот прибор за јадење, Како Што се Вилушки, Стапчиња за јадење и Ножеви Организатор На Кујнски Садови.