МИСУД Кратко Притискање На Нокти Тркалезни Лажни Нокти Розови Овални Акрилни Нокти Блинг Сјаен Лепак На Нокти Златна Ѕвезда И Месечина Дизајни Лажни Нокти 24 парчи?
  • Неодамнешно

МИСУД Кратко Притискање На Нокти Тркалезни Лажни Нокти Розови Овални Акрилни Нокти Блинг Сјаен Лепак На Нокти Златна Ѕвезда

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+Содржина На пакетот Ќе добиете 24 парчиња притиснете на ноктите (со 12 различни големини) и 1 лепак за нокти Можете да ги изберете најсоодветните лажни нокти за себе според големината и ширината на вашите нокти. ●Уникатен Дизајн ● Според најпопуларните елементи во моментот, овие сјајни тркалезни лажни нокти се дизајнирани со златна линија, сонце, ѕвезда и месечина. ●Висок Материјал● нашите лажни нокти се изработени од висококвалитетен акрилен материјал погоден ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, не е лесен за кршење, издржлив, нетоксичен и без мирис, нема да им наштети на вашите нокти и тело. ●Лесен За Употреба ● Исчистете го И полирајте го ноктот, изберете вистинска големина на ноктот, нанесете го лепилото на задниот дел од ноктот, а потоа притиснете го на ноктот 20 секунди. Сега имате нови слатки нокти!. ●Широко Примена● Наместо да трошите многу време и пари во салонот за нокти, можете да го промените стилот на ноктите во секое време и насекаде.