Сензор За Движење Ноќно Светло, Лохас Ноќно Светло Топло Бело 3000к, Приклучок За Ноќно Светло На Сензорот За Движење Во Ѕид, Прилагодлива Осветленост, Ноќно Светло Н?
  • Неодамнешно

Сензор За Движење Ноќно Светло, Лохас Ноќно Светло Топло Бело 3000к, Приклучок За Ноќно Светло На Сензорот За Движење Во Ѕид,

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 НИВОА НА ОСВЕТЛЕНОСТ : ноќното светло на сензорот за движење доаѓа со 2 различни нивоа(30ЛМ/60ЛМ) од поставките за контрола на осветленоста Можете да го лизнете копчето за лизгач на осветленост на ноќното светло активирано со движење за да го прилагодите на нивото што го сакате. 3 РЕЖИМИ НА ОСВЕТЛУВАЊЕ : приклучокот за ноќно светло има вграден сензор за движење и 3 режими на осветлување. "Вклучен" режим-секогаш вклучен ноќе; "Исклучен" режим-го исклучува светлото;" Автоматски " режим-автоматски се вклучува кога ќе се открие движење во опсегот на сензори ( Макс : 3-5М, 120°) и се исклучува по 60 секунди неактивност. УДОБНО ОСВЕТЛУВАЊЕ : ова ноќно светло на сензорот за движење обезбедува 3000к меко бело осветлување и можете да се движите низ вашата куќа без да ги вклучите главните светла ноќе. Без отсјај и не блескави. ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ : удира во рамнотежата на премиум перформансите и ниската потрошувачка на енергија.