Ресторани со 4 унци мини десерт чаши, 20 квадратни мали чаши за мезе - високи, квадрато, морски пластични чаши за парфит, сервирајте пудинзи, закуски или примероци, за ?
  • Неодамнешно

Ресторани со 4 унци мини десерт чаши, 20 квадратни мали чаши за мезе - високи, квадрато, морски пластични чаши за парфит, сервирајте

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн на шик : Стил на кој било сладолед, јогурт или мезе со овие шик и трендовски четиристрани чаши за десерт Разновиден : Идеален за мини порции на пудинзи, парфии, сундеи, мезе и многу повеќе. Лесно расчистување : Направено од пластика за еднократна употреба, овие мини чаши се избор на животна средина. Трајни : Нивната премиум пластична конструкција ги прави овие чаши цврсти и сигурни. Продадено на големо : испорачано во кутија со броење од 20. Дизајн на шик : Стил на кој било сладолед, јогурт или мезе со овие шик и трендовски четиристрани чаши за десерт. Разновиден : Идеален за мини порции на пудинзи, парфии, сундеи, мезе и многу повеќе. Лесно расчистување : Направено од пластика за еднократна употреба, овие мини чаши се избор на животна средина. Трајни : Нивната премиум пластична конструкција ги прави овие чаши цврсти и сигурни. Продадено на големо : испорачано во кутија со броење од 20. Овие шармантни чаши за десерт од плоштад морска храна служат и прикажуваат пудинзи, парфии, јогурти, сундеи и други слатки третмани убаво. Јасни, пластични и шик, овие мини десерт чаши се идеални за секоја мала порција порција за десерти или мезе и може да се користат на кој било вид на угостителски настан, свадбена прием, гала или табела за десерт во ресторани.