Магнетен Акрилен Кафез За Влекачи, Чиста Кутија За Размножување На Влекачи Со Црно Куќиште, Резервоар За Терариум За Размножување Погоден за Тарантули, Гуштери, Ка?
  • Неодамнешно

Магнетен Акрилен Кафез За Влекачи, Чиста Кутија За Размножување На Влекачи Со Црно Куќиште, Резервоар За Терариум За Размножување Погоден за

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+Големината на магнетното акрилно куќиште за влекачи е 12х8х6 инчи, проѕирните акрилни резервоари за размножување рептили се изработени од висококвалитетен акрилик, издржлив и издржлив Може да се расклопи за складирање кога не е во употреба. ①Собраниот домашно милениче транспарентно одгледување на рептили е целосно транспарентен 360°, овозможувајќи ви да ги видите сите аспекти. Кога ќе го добиете вашиот предмет, јасните акрилни резервоари за одгледување рептили се покриени со жолт заштитен филм кој ќе стане транспарентен кога ќе се отстрани. Quage magnetic acrylic reptile cage има вкупно 84 дупки за вентилација и 60 вентилациони ленти за постојано одржување на свеж воздух во неговата кутија за размножување резервоар за терариум. И со магнетна брава за да спречите бегство на домашните миленици. `+Транспарентното куќиште кутија за размножување рептили е погодна за пајаци, гуштери, полжави, жаби, змии, тарантули, камелеони итн. Може да се постават различни украси за да се направи животот на миленичето поудобен. `+Инструкциите за склопување се вклучени во пакетот кафез со магнетен акрилен рептил, кој ги содржи компонентите потребни за инсталација. Може да се инсталира без алатки.(проверете дали силиконскиот прстен е цврсто фиксиран пред употреба). Ве молиме имајте предвид! Ако најдете исчезнати додатоци или оштетени предмети по добивањето на магнетниот акрилен кафез за влекачи, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви одговориме навреме и ќе ви обезбедиме бесплатни услуги за замена и враќање на средствата!.