Yellowолта јакна P51-870 Титан? Дигитален колектор 40875 W/ 5/16 Компактни црева за вентили
  • Неодамнешно

Yellowолта јакна P51-870 Титан? Дигитален колектор 40875 W/ 5/16 Компактни црева за вентили

DEN 712.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прикажува температури на пареа и течно заситеност Режимот на задржување на притисок ја прикажува стапката на промена и за мерења на вакуум и за позитивен притисок. 4-насочен блок на вентил на титан. Екранот со позадинско осветлување со автоматско затемнување. Достапен вакуумски сензор за вакуум (вклучен со P51 Titan. Покажува температури на пареа и течност заситеност. Режимот на задржување на притисокот ја прикажува стапката на промена и за мерења на вакуум и за позитивен притисок. 4-насочен блок на вентил на титан. Порака на позадината со автоматско затемнување. Достапно е достапна изборна вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен (вакуум сензор достапен (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапен вакуум сензор (достапна вакуум сензор (достапна вакуум сензор (достапна вакуум сензор (достапна вакуум сензор (достапна вакуум сензор (достапна вакуум сензор (за затемнување.