Silverback За Samsung Galaxy S23 Плус Случај, Се Движат Течни Холографски Искра Сјајот Случај Со Kickstand, Девојки Жени Блинг Дијамант Прстен Тенок Заштитен Случај За Galaxy S23 Плус 5G-В?
  • Неодамнешно

Silverback За Samsung Galaxy S23 Плус Случај, Се Движат Течни Холографски Искра Сјајот Случај Со Kickstand, Девојки Жени Блинг Дијамант

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПАТИБИЛНОСТ-Галакси С23 плус - Брилијантна целосна задна покриеност на сјаен сјај против гребење. Тенок и елегантен дизајн е совршен за тинејџери, млади девојки и жени. ЛЕСЕН ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА ПРСТЕН за НОСЕЊЕ - Куќиштето вклучува целосен држач за ротирачки прстен Од 360 Степени што овозможува повеќе позиции за држење и практично гледање странично. Прстен центар е магнетна што го прави совршено компатибилен со магнет монтирања. СУПЕР МЕК ДИЗАЈН НА ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА-Дизајниран имајќи ја предвид безбедноста и безбедноста, нашиот случај има целосна заштита од агол и копчиња со мек ТПУ со амортизација на воздухот. Голема заштита од падови и капки. ПРОТРЕСЕТЕ ГИ РАБОТИТЕ - Изработени од прекрасна искра од розова, Златна, Сребрена и златна холографска срцева светлина, со акценти на прекрасни розови срцеви конфети. Површината отпорна на удари и против гребење го штити сјајот на сјајот.