Торба за Вежбање тулпок За Жени Торби За Викенд Големи Водоотпорни Торби За Дуфели/Ранец За Патување Преку Ноќ Торба Погодна За Женска Теретана Јога Танц Плажа Спо?
  • Неодамнешно

Торба за Вежбање тулпок За Жени Торби За Викенд Големи Водоотпорни Торби За Дуфели/Ранец За Патување Преку Ноќ Торба Погодна

DEN 916.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ШИРОКО КОРИСТЕНА ТОРБА за ДАФЛИ торбата/Ранецот за теретана е совршен и сигурен придружник за спортови во затворени простории и на отворено. Тоа е одлична торба за рамо за вежбање, патување, спорт, тенис, кошарка, јога, кампување, пешачење и многу активности на отворено. Погоден за торби за теретана, училишни чанти, патни торби, чанти за патувања, чанти за теретана итн. ①СУВА ВЛАЖНА ОДВОЕНА ТОРБА за ВЕЖБАЊЕ со Висока густина водоотпорен влажен џеб во главниот оддел, што може да ви помогне да одделите суви предмети и влажни предмети, ако имате влажна облека или крпа, можете да ја ставите во оваа викенд торби. ●ЛЕСЕН може да се користи и внатрешен и надворешен. Дуфелбаг со рачки и отстранлив ремен за рамо со прилагодлива тока. ●ПАТНА ТОРБА со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ● Повеќе внатрешни и надворешни организациски џебови на патна торба/ранец осигурајте се дека имате каде да држите сѐ. Голем простор за складирање на краткорочна облека за патување, 6-8 летна облека, козметика, тоалети, паричници, клучеви, слушалки, мобилна енергија, мобилни телефони и други предмети. Оваа викенд торба е опремена со прилагодлив и отстранлив ремен за рамо. ● Нашата УСЛУГА+ Торба За Патување, нашата гаранција за живот без грижи, 60-дневно враќање без прашања и пријателска услуга за клиентите. забелешка : за да ги заштитите вашите права и интереси, ве молиме не потпишувајте за пакетот доколку е оштетен. ●ШИРОКО КОРИСТЕНА ТОРБА за ДАФЛИ. торбата/Ранецот за теретана е совршен и сигурен придружник за спортови во затворени простории и на отворено. Тоа е одлична торба за рамо за вежбање, патување, спорт, тенис, кошарка, јога, кампување, пешачење и многу активности на отворено. Погоден за торби за теретана, училишни чанти, патни торби, чанти за патувања, чанти за теретана итн.