Маса за масажа за еднократна употреба, табела за маса за масажа на бањата за кревети за кревети што не се на ткаени ткаенини 78 x 31 (20 компјутери)
  • Неодамнешно

Маса за масажа за еднократна употреба, табела за маса за масажа на бањата за кревети за кревети што не се на ткаени ткаенини

DEN 266.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина и количина : Пакетот вклучува 20 парчиња 31 x 78 инчи чаршафи , сина или бела боја (случајна) Чувајте чисто : Не повторно користениот може ефикасно да избегне вкрстен проток, дишењето и удобните материјали ви овозможуваат здрава околина. PE Film : Изработено од мека неткаена ткаенина, која се грижи за вашата кожа. Ол-докажан PE филмот дно, ефикасно во спречувањето на течноста на пенетрацијата, чувајте го душекот сув и чист. Мути-функционално : широко користени во професионални салони за убавина, спа-клубови, клубови за масажа, клубови за тетоважи, патување, хотел, болнички оддел или стари лица и нега на бебиња. Преносни и лесни за употреба : Листовите за креветчиња за еднократна употреба се лесни за употреба наместо памучни или фланелни капаци, за кои е потребно миење по секоја употреба, заштедувајќи го вашето време. Исто така е лесно да се носи при патување. Големина и количина : Пакетот вклучува 20 парчиња 31 x 78 инчи чаршафи , сина или бела боја (случајна). Чувајте чисто : Не повторно користениот може ефикасно да избегне вкрстен проток, дишењето и удобните материјали ви овозможуваат здрава околина. PE Film : Изработено од мека неткаена ткаенина, која се грижи за вашата кожа. Ол-докажан PE филмот дно, ефикасно во спречувањето на течноста на пенетрацијата, чувајте го душекот сув и чист. Мути-функционално : широко користени во професионални салони за убавина, спа-клубови, клубови за масажа, клубови за тетоважи, патување, хотел, болнички оддел или стари лица и нега на бебиња.