Кутија За Филтер Кутија За Промет На Дутуи Филтер За Резервоар За Риби Филтер За Капе Кутија Горна Филтер Кутија Надворешен Систем За Циркулација На Вода Во Езерце?
  • Неодамнешно

Кутија За Филтер Кутија За Промет На Дутуи Филтер За Резервоар За Риби Филтер За Капе Кутија Горна Филтер Кутија Надворешен Систем

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Повеќеслојна префинетост комбинирана во три во еден] плоштадот има три различни слоеви на рафинирање, а неговата јачина е три пати поголема од онаа на еднослоен филтер Препорачано поставување на филтер материјали : белата памучна подлога е горниот слој, зелениот сунѓер е вториот слој, а медицинскиот камен чакал го сочинува третиот слој. [Висококвалитетен, издржлив материјал] повеќеслојниот аголен филтер е изработен од висококвалитетен, издржлив материјал. Пластичната обвивка со висока цврстина е опремена со ефикасен филтер за сунѓер, филтер за памук и медиум за филтер за медицински камен. [Лесен за инсталирање и ниски трошоци за одржување] филтерот може да се постави директно надвор од вашиот аквариум или резервоар за риби, само треба да го поврзете со вашата ниска пумпа за вшмукување преку цевката за поврзување подолу. [Различно од традиционалните филтри] нежниот, бавен проток на вода го одржува пржењето или малите риби мирни, што го прави многу погоден за борба против риби, џуџести циклиди, гупи, езерца за одгледување ракчиња и риби или мрестилишта, езерца за породилно отсуство и базен за пржење. Ви Благодариме за користењето на нашите производи. Ако имате какви било прашања по добивањето на нашите производи, ве молиме контактирајте не преку е-пошта што е можно поскоро. Ние ќе ги користиме нашите услуги за да ви обезбедиме најинтимно искуство. Тивок дизајн, топчестиот вентил на излезната цевка може да го прилагоди излезот на водата на долната цевка, за да се постигне ефект на намалување на бучавата.